• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Smart home; stuur je huis aan via je computer, tablet of smartphone

Smart home; stuur je huis aan via je computer, tablet of smartphone

  • ictbox
  • december 14, 2018
  • Comments Off

Gemakzucht dient de mens, en wat is er nou leuker dan volledige controle te hebben over wat er thuis gebeurt? Dat kan met smarthome, een techniek waarbij je slechts met wat kleine handelingen op je smart devices diverse zaken thuis aanstuurt. Hier vind je de mogelijkheden van een Smart Home, wellicht is het iets voor jou?

Makkelijk schema’s instellen

Met smart home regel je erg makkelijk de tijden van het aangaan van bijvoorbeeld je verlichting, het aangaan van de verwarming en andere handige zaken. Dit is ook erg handig als je bijvoorbeeld op reis gaat en er niemand thuis is, je past zo je tijdschema aan en je bepaalt zelf of je bepaalde lichten aanlaat of juist niet om stroom te besparen.

Kleur je interieur

Niet alleen het regelen van tijden kan erg handig gedaan worden op je smart device, ook bepaal je hoe kleuren van de verlichting op je interieur staan ingesteld. Je kunt makkelijk schuiven met een kleurenpalet in een app om zo je interieur groen, geel, rood of welke kleur je voorkeur heeft op te laten lichten. Dankzij het gebruik van LED inbouwspots geef je je woning een stijlvolle en moderne uitstraling, daarbij zijn deze lampen erg zuinig en duurzaam in gebruik waardoor je volop geniet van voordelen. LED inbouwspots zijn ook prima te dimmen om zo een intieme sfeer te creƫren.

Handige verwarming

Een slimme thermostaat combineer je erg goed met smart home. Wil je nog verder gaan met het verwarmen van je huis, kies dan voor slimme thermostaat knoppen. Deze plaats je op elke radiator in de kamers, waardoor je veelgebruikte ruimtes sneller laat opwarmen en anderen juist minder.

In de buurt

Weet je wat ook een erg handige functie is bij het gebruik van smart home? Geofencing! Hierbij maak je gebruik van GPS op je toestel en kan je bepalen hoe groot de afstand tussen jou en het thuisfront is. Op deze manier kan je je verlichting en verwarming automatisch laten aangaan als je binnen een bepaald aantal kilometer bent.

Previous «
Next »