De refurbished bestsellers van 2023

  • ictbox
  • februari 27, 2023
  • Comments Off

Nieuwe iPhones worden steeds duurder en mensen worden milieubewuster. Hierdoor kiezen steeds meer mensen ervoor om een iPhone niet meer splintnieuw te kopen, maar gaat de voorkeur uit naar een refurbished iPhone kopen. Er zijn veel verschillende modellen refurbished iPhone verkrijgbaar. Om je te helpen om de beste keuze te maken hebben we de 3 bestsellers voor je uitgelicht. Ben je op zoek naar een betaalbare refurbished iPhone, lees dan verder.

iPhone SE 2, de budget keuze

De iPhone SE 2 (2020) is mateloos populair en dat is ook niet zo gek. Zo heb je al een iPhone SE 2 voor maar een paar honderd euro. Hiervoor krijg je een toestel die geschikt is voor het dagelijks gebruik, nog lang wordt ondersteund met iOS updates. En vind je een home button wenselijk? Dit toestel heeft nog de vertrouwde look and feel. De iPhone SE 2 heeft 3GB werkgeheugen en een batterijduur van 17 uur. Qua kleuren kan je kiezen uit rood, wit of zwart.

iPhone 12, de betaalbare alleskunner

De betaalbare alleskunner is gewild en staat bij veel mensen op hun wensenlijstje. Het toestel heeft dezelfde luxe uitstraling als de iPhone 14 serie. Verder komt de iPhone 12 qua prestaties en het mooie 6.1 inch Retina XDR display en 5G nog goed voor de dag. De iPhone 12 heeft 4 GB werkgeheugen en in combinatie met de A14 processor is het een echt alleskunner. De batterij heeft een videoafspeeltijd van 17 uur. 

iPhone 13 Pro, het vlaggenschip

De iPhone 13 Pro is een echt krachtpatser en was het vlaggenschip van de 13 serie. Vergeleken met een nieuwe iPhone 14, van dezelfde prijsklasse, krijg je met de iPhone 13 Pro meer waar voor je geld. Zo maakt de iPhone beter foto’s is de iPhone sneller en heeft het een grotere batterij dan de nieuwe variant. Dit is ook de belangrijkste reden dat deze iPhone ontzettend populair is. De iPhone 13 Pro heeft 6GB werkgeheugen en samen met de A15 Chip maakt dit het toestel waanzinnig snel. De batterij heeft een videoduur van 18 uur.

Heb je een keuze kunnen maken?

Previous «
Next »