Zelf een wordpress maken!

  • ictbox
  • november 22, 2017
  • Comments Off

Wil je een eigen site voor jouw bedrijf of graag een blog starten? Dat kan heel eenvoudig met wordpress. Een simpele wordpress website maken is zo gedaan. Binnen een paar minuten kan jouw eigen website al in de lucht zijn. In dit artikelen schrijven wij over hoe je in een paar stappen een wordpress site maakt. Een snelle wordpress website maken? Lees snel verder over hoe je dat doet.

1. Een email en domeinnaam

Het is belangrijk dat je een email gebruikt voor de website waar je goed bereikbaar mee bent. Je zult als eerst een wordpress account moeten aanmaken met jouw emailadres. Bedenk voordat je jouw website maakt over een goede domeinnaam. Deze kun je maar een keer opgeven en je wilt natuurlijk dat jouw domeinnaam makkelijk te vinden is. Zelf een wordpress maken begint met het aangeven van jouw gewenste domeinnaam. Wanneer deze beschikbaar is klik je op accepteren je bent al bijna de troste eigenaar van een nieuwe website.

2. Kies een abonnement

Een snelle wordpress website maken doe je door vervolgens een abonnement te kiezen. Je kunt al gratis een website maken met wordpress. Je hebt dan jouw domeinnaam gevolgd door wordpess.com als volledige websitetitel. Wanneer je voor het eerst een website wilt maken of een blog, kan dit een goede eerste optie zijn. Voor maar een paar euro per maand heb je al jouw eigen domeinnaam. Dit is zeker aan te bevelen voor professionele bedrijven.

3. Kies jouw lay-out

WordPress helpt jou volledige bij het proces en je kunt gratis een template voor jouw lay-out kiezen. Op deze manier heb je al snel een professioneel ogende website. Het template kun je verder zelf aanpassen en bijvoorbeeld het lettertype en de kleuren veranderen. Een simpele wordpress website maken heb je dankzij de hulp van wordpress zo gedaan. Jouw site is nu namelijk al klaar. Het enige wat je nu nog moet doen is eigen informatie toevoegen.

Zelf een wordpress maken is erg eenvoudig. Je hoeft hier geen technische kennis voor te hebben. Volg eenvoudig het stappenplan dat wordpress jou biedt en binnen een paar minuten is jouw nieuwe website live. Je basis wordt geboden door wordpress en je kunt zelf de website naar smaak aanpassen en informatie eenvoudig toevoegen via de tools in het startscherm. Volg de hulp van wordpress en binnen een paar minuten ben jij de trotse eigenaar van jouw eigen wordpress website.

Previous «
Next »