• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Natuurlijk wilt u als ondernemer opvallen!

Natuurlijk wilt u als ondernemer opvallen!

  • ictbox
  • februari 24, 2020
  • Comments Off

Wanneer u een bedrijf heeft wilt u ook klanten aantrekken. Het aantrekken van klanten kan op vele manieren. Door, met name. social media lijken de mogelijkheden voor het aantrekken van klanten onbeperkt. Wanneer je een grote ondernemer bent kun je mensen in dienst nemen of huren om voor jouw bedrijf de juiste reclame te laten maken. Dan zie je die reclames terug op tv of via social media kanalen. Maar wanneer je geen geld hebt om iemand in te huren om voor jou een reclame campagne op te starten. Wat doe je dan? Als kleine ondernemer wil je ook opvallen. Eén uitgelezen manier om jouw bedrijf op te laten vallen is door middel van raambeletteren. Nu hoor ik je denken; raambeletteren, je ziet toch overal en op elk raam tegenwoordig reclame! Hoe kan ik dan nog opvallen? Door het net iets anders te doen!

Opvallen door het plaatsen van raambelettering

Opvallen door beletteren van het raam of de ramen van je bedrijfspand kan met de juiste raambelettering. De raambelettering moet niet alleen perfect van kwaliteit zijn maar ook zeer origineel. Daarnaast moeten de letters eventueel in de kleur van jouw logo zijn en ook nog de juiste grootte hebben. Hiervoor is dus alleen het beste bureau goed genoeg. Wil je meer weten over raambelettering neem dan contact op met het team, of zoals zij het noemen, het Genootschap van Vormgenoten. Al meer dan vijftien jaar werkt hier een team van inmiddels 16 vakmensen, die ervoor zorgen dat je niet zomaar wat letters op je raam krijgt. Wat jij wenst kunnen zij bedenken en maken! Het hele proces wordt door dit vakbekwame team nauwlettend in de gaten gehouden zo wordt er niets aan het toeval overgelaten. De ontwerpers van Vormgenoten zijn pas tevreden als jij dat ook bent. 

Ga alleen voor een uniek resultaat met raambelettering

Wanneer je in het centrum van ongeacht welke stad rondloopt zie je overal raambelettering. Om jouw bedrijf op te laten vallen moet je ervoor zorgen dat jij op de ramen van jouw pand unieke raambelettering hebt. Bij het team van Vormgenoten willen ze vooraf weten wat jouw doelstellingen zijn. Om een duidelijk beeld hierover te krijgen komen ze voor overleg bij jou op kantoor of in jouw bedrijfspand. Ze zullen je overladen met vragen maar dat zorgt er voor dat zij aan het eind van jullie gesprek precies weten wat jij wilt. Door deze vragen, jarenlange kennis van belettering én door een gedegen materiaal kennis weten zij dan wat de beste route is om jouw doelstelling te bereiken. Je krijgt bij Vormgenoten dan ook een zeer kundig advies waarbij geprobeerd wordt om hun kennis zo breed mogelijk met jou te delen 

Previous «
Next »