Gebruik Snel.com webhosting

  • ictbox
  • februari 13, 2020
  • Comments Off
webhosting

Snel.com is een betrouwbaar en flexibel hostingplatform waar u terecht kunt voor allerlei soorten webhosting. Van cloud hosting tot dedicated hosting: voor Snel.com is het geen probleem. U heeft de keuze uit talloze verschillende pakketten en kunt natuurlijk ook rekenen op eerlijk advies van de ervaren experts. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor Snel.com webhosting? Lees dan gauw verder.

Wat is webhosting?

Voordat u een juiste keuze kunt maken uit de verschillende mogelijkheden van Snel.com voor webhosting, is het handig om te weten wat webhosting nu eigenlijk is. Kort gezegd verwijst deze term naar een dienst waar men gebruik van kan maken voor het opslaan van allerlei soorten gegevens op één plek. Deze plek is over het algemeen een server van het hostingbedrijf, maar het is ook mogelijk om zelf een dedicated server aan te schaffen. Het grootste voordeel van webhosting is het feit dat iedereen met de juiste credentials altijd en overal toegang kan krijgen tot de gegevens, terwijl de bestanden tegelijkertijd beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang. Dat is dan ook de reden dat de mogelijkheden die Snel.com biedt voor webhosting zo populair zijn onder ondernemers.

Wat voor mogelijkheden biedt Snel.com voor webhosting?

Het uitgebreide aanbod van Snel.com aan webhostingdiensten zorgt ervoor dat er altijd wel een pakket is dat aansluit op uw voorkeuren. We hebben de verschillende mogelijkheden in grote lijnen voor u op een rijtje gezet:

  • Snel Werkplek. Wilt u een online werkplek creëren voor al uw werknemers of collega’s? Dan is deze service ideaal voor u. Met de Snel Werkplek kunt u namelijk snel en voordelig al uw bestanden of applicaties op één centrale locatie opslaan. U kunt kiezen uit drie verschillende pakketten, elk met andere voorwaarden.
  • Cloud hosting. Als u kiest voor cloud hosting kunt u al uw gegevens opslaan op een uitstekend beveiligde server van Snel.com. U profiteert van een centrale opslaglocatie, zonder verantwoordelijk te zijn voor beveiligings- en onderhoudswerkzaamheden.
  • Dedicated hosting. Dit is heel vergelijkbaar met cloud hosting, maar verschilt hiervan doordat de gegevens op uw eigen persoonlijke, oftewel dedicated, server worden opgeslagen. Als u voor deze optie kiest, staat alleen uw eigen software op de server en deelt u deze dus niet met derden. 

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een van de mogelijkheden van Snel.com webhosting? Of weet u juist nog niet zo goed wat nu de beste optie voor u is? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice. U kunt hiervoor bellen naar +31 88 3 088 099. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om te chatten met een van de experts. Zo krijgt u altijd snel het antwoord dat u nodig heeft over wat Snel.com biedt qua webhosting.

Als u liever eerst zelf op onderzoek uitgaat, kunt u ook altijd even een kijkje nemen bij het Support portaal. Hier vindt u talloze artikelen, installatiehandleidingen en andere handige informatie over alle verschillende mogelijkheden van Snel.com | Jouw vriendelijke hostingprovider.

Previous «
Next »