Je eigen Minecraft hosting server regelen:

  • ictbox
  • mei 18, 2020
  • Comments Off

Een game server is een wereld waarop je met meerdere spelers spellen kunt spelen zoals Minecraft. Je kunt zelf een server hosten via een gespecialiseerde Minecraft hosting server. Je server draait op de beste hardware om de hoogste snelheid te kunnen garanderen. Ook weet je zeker dat je de nieuwste software gebruikt en kunt profiteren van updates. 

Minecraft spelen op de snelste, hardware, software en internetverbinding

De servers staan in een datacenter met een 1GBps internet verbinding. In combinatie met de nieuwste software en de beste hardware kun je dus geen betere manier hebben om ongestoord Minecraft te kunnen spelen. Dankzij de verschillende Minecraft servers is het mogelijk om het servicepakket aan te passen aan jouw wensen. Dit doe je door de keuze tool te gebruiken en de opties die je wenst te selecteren. De tool werkt eenvoudig en je kunt direct ook de prijzen van de verschillende pakketten vergelijken. Je kunt daarnaast via deze tool:

  • De SSD naar HDD veranderen;
  • Het aantal GB ofwel memory wijzigen;
  • Het betaaltermijn veranderen.

Na het installeren van je minecraft hosting server ga je naar Multicraft

Is het gelukt om je eigen Minecraft hosting server op te zetten en wil je nu de nodige plugins gaan installeren of misschien je eigen jar files uploaden? Dit kun je doen door in te loggen via Multicraft op je eigen server. Het multicraft paneel is volledig in het Nederlands. Ook in Multicraft zijn de keuzes vandaag de dag enorm, onlangs zijn er nog drie plugins lijsten toegevoegd. Je vindt hier onder andere de steeds populairder wordende Spigot. Je kunt met enkele klikken Forge installeren met mods zoals Flans, Feed the Beast en Tekkit. Via het Multicraft paneel is het ook mogelijk om de lijst met online spelers te bekijken en je server te starten en te stoppen. Je hebt volledige FTP toegang tot je server, dat ervoor zorgt dat je zelf alle plugins, Costum jars en werelden kunt uploaden. Het is zelfs mogelijk om een MySQL database aan te maken.

Hosting server met deskundig support

Na het aanschaffen van de Minecraft hosting server start je binnen enkele minuten je eigen Minecraft server op. Je server wordt direct geactiveerd en je ontvangt een e-mail met inloggegevens van Multicraft. Je start direct op Minecraft 1.15 en het is simpel om een andere versie of een ander modpack te installeren via het setup menu. Mocht er onverhoopt toch iets niet lukken, dan kun je eenvoudig contact leggen met de klantenservice die je met alle nodige hulp op weg brengt. Bij je Minecraft hosting server krijg je dus altijd gratis deskundig support.

Minecraft hosting servers in alle soorten en maten

Wil je meer dan alleen een Minecraft hosting server? Wil je bijvoorbeeld met vrienden Vanilla Minecraft, Forge MODS of een Spigot server met plugins gebruiken? Ook hiervoor zijn diverse mogelijkheden, je kunt zelfs een heel Minecraft server netwerk opzetten!

Previous «
Next »