• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Wat de Honeywell round wireless thermostaten zo goed maakt

Wat de Honeywell round wireless thermostaten zo goed maakt

  • ictbox
  • juni 4, 2021
  • Comments Off
honeywell wireless

De Honeywell round wireless thermostaat is draadloos en kan daarom op elke plek in de woonkamer opgehangen worden. Daarnaast heeft dit type thermostaat een erg makkelijke bediening. Waarom dit verder een van de betere keuzes is als je op zoek bent naar een basic, draadloze thermostaat, lees je hieronder.

OpenTherm protocol van Honeywell

De Honeywell round wireless thermostaat beschikt over het zogenaamde OpenTherm-protocol. Dit zorgt voor een nauwkeurige regeling van de temperatuur in de ruimte. Dit komt omdat de brandercapaciteit continu aan de actuele warmtebehoefte wordt aangepast. Het digitale venster op de thermostaat toont de actuele temperatuur inde ruimte en een vlam op het moment dat deze verwarmd wordt. Dit OpenTherm protocol zorgt dus voor de communicatie tussen de thermostaat en de cv ketel, waarbij de display verlicht is. Onlangs zijn veel Honeywell thermostaten vernieuwd en alle ‘Round’ exemplaren hebben alle kwaliteiten behouden.

Door de vernieuwingen nog beter!

Deze Honeywell Round thermostaat sluit door deze vernieuwingen nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen en warmtepompen. Voor elke verwarming is er daardoor een Round die past. De meest toegepaste modellen passen op de bestaande grondplaten, zodat de grondplaat bij vervanging kan blijven hangen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale leesbaarheid. Het temperatuur instelbereik is nog steeds 5°C – 35°C.

In combinatie met vloerverwarming

De Honeywell Round thermostaten kunnen ook gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Voor een eenvoudig te bedienen zone-geregelde, vloerverwarming, kan deze worden toegepast. Dat moet dan wel in combinatie met een HCE80 vloerverwarmingsregelaar van Honeywell. 

Complete zoneregeling

Ook kan de Round Wireless eenvoudig worden toegevoegd aan evohome voor een complete zoneregeling. De Round Wireless is draadloos en kan dus op elke gewenste plek worden gemonteerd en combineert flexibele montage met de kwaliteit die je van het merk gewend bent.

Vrij om te kiezen waar de thermostaat komt te hangen

Doordat de Honeywell Home Round thermostaten draadloos zijn, ben je helemaal vrij om te kiezen waar de thermostaat moet komen te hangen. Ideaal wanneer de thermostaat bijvoorbeeld tegenover een groot raam, vlakbij de verwarming of bij een deur hangt.

De Round serie van Honeywell combineert eenvoud van montage met een makkelijke bediening die voor iedereen te begrijpen is. Door te draaien aan de instelring wordt de gewenste temperatuur bepaalt. De Round Wireless is daardoor een van de meest ideale kamerthermostaten. De thermostaat werkt goed met aan/uit aangestuurde cv-toestellen en is te koppelen aan diverse cv-ketels van bijvoorbeeld Intergas.

Previous «
Next »