Soundcloud plays kopen

  • ictbox
  • februari 13, 2020
  • Comments Off

Wordt een succesvolle muzikant op Soundcloud door het kopen van plays. Dit klinkt mooi maar hoe werkt dat dan precies? Soundcloud is een platform voor het delen van muziek. Als muzikant wil je graag je nieuwe muziek laten horen maar het kan lastig zijn om gevonden te worden. Door Soundcloud plays te kopen krijgt je muziek een lift en word je sneller gevonden binnen korte tijd.

De voordelen van het kopen van Soundcloud plays

Als je een nieuwe track wil promoten kan het kopen van Soundcloud plays ervoor zorgen dat je muziek opgemerkt wordt. Door het kopen van plays stijgt het trackgetal en wordt de track dus populairder. Hierdoor is makkelijker om jouw track te vinden omdat hij stijgt in de zoekmachine. Hoe makkelijker jouw track te vinden is hoe hoger de kans op volgers en likes. Voor beginnende muzikanten kan dit het verschil zijn tussen doorbreken en onopgemerkt blijven.

Soundcloud is de ideale plek om jezelf als beginnend artiest te promoten aangezien producers, artiesten en DJ’s hier altijd op zoek zijn naar nieuw muzikaal talent. Hun kijken natuurlijk naar de kwaliteit van de muziek maar ze zullen ook eerder een nummer beluisteren van een muzikant met veel volgers, plays en likes.

Tenslotte is het kopen van plays een eenvoudige, snelle en goedkope manier om je muziek te promoten. Een andere optie is adverteren maar dit biedt langzaam resultaat en is daarnaast vrij duur.

Hoe werkt het kopen van Soundcloud plays

Bij het kopen van plays wordt jouw muziek beluisterd door echte mensen van over de hele wereld. Ze zullen dus ook echt luisteren naar jouw muziek. Hoe snel de plays oplopen hangt af van het aantal dat je koopt. Bij een klein aantal zullen de plays er binnen een paar dagen op staan. Bij grote aantallen wordt dit geleidelijk gedaan om zo niet de indruk te wekken dat jouw profiel onbetrouwbaar is. Naast alleen plays is het ook mogelijk om voor pakketten te kiezen waarbij volgers en likes inbegrepen zitten. Het aantal plays dat je kunt kopen kan variëren van 100 tot 100.000. 

Op de site van Promodeo vind je meer info over Soundcloud plays.

Previous «
Next »