Bestverkochte refurbished devices afgelopen jaar

 • ictbox
 • februari 25, 2022
 • Comments Off
best verkochte refurbished devices

In 2020 stond de iPhone 7 nog met stip op nummer 1 als best verkochte refurbished iPhone. Maar welke refurbished iPhone of iPad liep het hardst in 2021? We vroegen het aan de nummer 1 Apple refurbished van de BENELUX, Forza Refurbished.

Refurbished in opkomst

Doordat de prijzen van Apple nieuw torenhoog zijn en tegelijk de wereld kampt met schaarste problemen op het gebied van chips, is refurbished nog aantrekkelijker geworden dan het al was. Refurbished wordt namelijk geprezen vanwege de lage prijs. En als je de juiste aanbieder kiest, zien we de kwaliteit en 24 maanden service & garantieregeling als daaropvolgende redenen genoemd worden. 

5 redenen waarom refurbished

 1. Veel scherper geprijsd dan nieuw
 2. Twee jaar garantie, ook op de batterij
 3. Lage toestelprijs en sim only abonnement
 4. Keurmerk refurbished schept betrouwbaarheid
 5. Duurzame keuze

Wist je dat refurbished ook duurzaam is?

Door te kiezen voor Apple van Forza Refurbished maak je ook een duurzame keuze. Forza Refurbished gelooft namelijk in een betere wereld, waarbij het streven naar duurzaamheid een hoger doel is. Dankzij het investeren in refurbished lever je actief een bijdrage aan:

 • Energiebesparing
 • Vermindering van de uitstoot van broeikasgassen
 • Materiaalbesparing
 • Minder gebruik van schaarse delfstoffen
 • Vermindering van gevaarlijk afval en toxische stoffen
 • Kostenbesparing

Voor de productie van slechts één iPhone zijn de volgende grondstoffen nodig: 134 kilo erts, 190 liter water en 20,5 gram cyanide. Het uiterst giftige cyanide wordt overigens gebruikt om de voor een smartphone benodigde 0,2 gram goud uit gouderts te halen. 

 • Het hergebruik van een iPhone levert een gemiddelde besparing op van 62,5 KG CO2.
 • In totaal is er alleen al in 2021 zo’n 20 miljoen kilo minder CO2 uitgestoten dankzij de verkoop van refurbished Apple devices door Forza Refurbished. De cijfers zijn gebaseerd op twee ton verkochte devices bij Forza Refurbished (nummer 1 Apple refurbished van de BENELUX – de totale marktcijfers en CO2 besparingen liggen dus hoger).

Best verkochte refurbished devices in 2021

Bij Forza Refurbished vind je het hele jaar door scherp geprijsde iPhones, maar op dit moment zijn er twee toestellen nog eens extra in prijs verlaagd:

iPhone 8 refurbished

Wil je een refurbished iphone kopen? De iPhone 8 zit op het scherpst van de snede qua prijs-kwaliteit verhouden. Dit populaire toestel beschikt over een premium glazen design en is uitgerust met een handige Touch ID vingerafdrukscanner, een krachtige A11 processor en uitstekende 12 megapixel-camera.

iPhone 2018 refurbished

De refurbished iPad 2018 is een budgetvriendelijke iPad welke zeer geschikt is voor alledaags gebruik. De iPad kan worden gebruikt met de handige Apple Pencil, waardoor er meer interessante opties ontstaan. Onder gezinnen, studenten of werkenden is de iPad 2018 refurbished dan ook zeer populair. Hierdoor is dit ook de best verkochte iPad uit 2021.

Refurbished Apple kopen

Bij de aankoop van een Forza Refurbished iPhone 8 of iPad 2018 ontvang je twee jaar garantie en een gratis lightning kabel met adapter. Als je voor 22.30 uur besteld wordt je iPhone al de volgende werkdag al thuisbezorgd. Op zoek naar een ander model? Bij Forza vind je het grootste assortiment refurbished iPads & iPhones van de BENELUX. 

Previous «
Next »