De voordelen van Microsoft Office 2013

  • ictbox
  • oktober 8, 2018
  • Comments Off

Microsoft Office 2013 kan diverse voordelen voor jou hebben als bedrijf, maar ook als particulier. Wat die voordelen zijn, kan je hier vinden.

Accounts

Het is erg makkelijk om te wisselen van accounts als er bijvoorbeeld meerdere personen op een pc werken. Hierbij vind je ook de gekoppelde diensten om te synchroniseren, denk aan bijvoorbeeld OneDrive.

Grafieken

Werken met grafieken is nog makkelijker geworden, dankzij een slimme functie ziet de gebruiker meteen de grafiek die bij het type data past in plaats van veel te zoeken naar een passende vormgeving. Zo wordt het overzicht nog eens extra duidelijk.

PDF’s opmaken

Werk je veel met PDF bestanden? Dan is ook dit een stuk makkelijk geworden voor jou. Je bewerkt met gemak PDF’s zonder dat je eerst een document als word document moet opslaan. Dit bespaart je veel tijd en omslachtig werken. De opmaak van teksten en tabellen blijft zo goed bewaard.

OneDrive

Met Office 2013 heb je OneDrive ingebouwd. Dit betekent dat je documenten makkelijk direct kunt opslaan in de cloud en deze ook aanspreken als je een of meerdere documenten kwijt bent geraakt. Ook is het natuurlijk handig als je een bestand met meerdere mensen wilt delen en op diverse locaties werkt.

Synchronisatie

Omdat veel software en hardware in verbinding is met het internet mag een optie als synchronisatie niet ontbreken. Dankzij de ingebouwde synchronisatie zijn je documenten op diverse apparaten altijd up-to-date van de laatste wijziging. Zo kan je makkelijk op een ander apparaat verder waar je gebleven was. Of het nu een tablet, pc of laptop is, je kunt overal werken waar je wilt.

Compacter design

Dankzij een nieuwe interface werk je in een compactere opzet waardoor je minder afgeleid bent door allerlei elementen. Hierdoor kan je sneller vinden in de menu’s wat je wilt hebben, er is minder chaos waardoor je fijner werkt. Wil je dus met genoeg functionaliteit aan de slag in een prettige interface, dan kan je het beste Microsoft Office 2013 kopen voor een leuke prijs.

Previous «
Next »