Alles in 1, welk abonnement neem jij?

  • ictbox
  • mei 11, 2017
  • Comments Off

Een alles in 1 pakket houdt in dat je gebruik kunt maken van televisie, telefoon en internet via één aanbieder. Iedere provider heeft verschillende pakketten waarbij vaak een leuke extra zit. Dit om het pakket nog wat aantrekkelijker te maken. Je wil natuurlijk graag een pakket wat aansluit bij jouw behoeftes.

Als je veel gebruik maakt van internet, kun je hierop gaan selecteren. Dit is per persoon afhankelijk waardoor het belangrijk is om verschillende pakketten te bekijken zodat je een pakket kunt vinden wat betaalbaar is en bij jou past.

Verschillende soort pakketten

De pakketten kun je zo uitgebreid maken als je zelf wil. Er is keuze uit:

  • Internet, bellen en televisie
  • Internet en televisie
  • Internet en bellen
  • Internet

Daarnaast kun je vaak nog kiezen wat voor internetverbinding je wil, zoals glasvezel, kabel of ADSL en hoe lang je een contract wil afsluiten.

Verschillende extra’s

Ieder pakket beschikt vrijwel altijd over wat extra mogelijkheden om het pakket zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Dit kan bijvoorbeeld een gratis monteur zijn, de mogelijkheid om tv-programma’s op te nemen, uitzending gemist te kijken, interactieve TV, internet beveiliging of meerdere TV aansluitingen.

Kosten van de alles in 1 pakketten

Hoe uitgebreider het alles in 1 pakket is, hoe meer je maandelijks betaald. Echter kunnen de prijzen per provider wel verschillend zijn. Bij de meeste pakketten krijg je de eerste 3 of 6 maanden korting, daarna betaal je pas het volledige bedrag. Er zijn mogelijkheden om internet en tv pakketten met elkaar te vergelijken, dit kan het wat makkelijker maken om een beslissing te nemen.

Twijfel je om een bepaald pakket af te sluiten? Zoek dan meer informatie op over het desbetreffende pakket om ervaringen van anderen te lezen. Dit kan je helpen bij het maken van een keuze. Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken naar wat je daadwerkelijk gaat gebruiken. Al die extra’s zijn natuurlijk erg leuk, maar als je er geen gebruik van maakt is het zonde van je geld.

 

Previous «
Next »